Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Jemen

Onroerend goed te koop in Jemen

Jemen is een staat aan de zuidkant van het Arabische schiereiland; de officiële naam is Verenigde Republiek Jemen. De hoofdstad is Sana'a. Het grenst aan de Arabische Zee, de Golf van Aden en de Rode Zee en in het oosten aan Oman en in het noorden aan Saoedi-Arabië.

Als u een onroerend goed te koop wilt kopen in Jemen, moet u weten dat Jemen een van de minst ontwikkelde landen ter wereld is en het armste land in het Midden-Oosten.

Jemen was ooit verdeeld in twee landen: Noord-Jemen en Zuid-Jemen. De twee landen werden in 1990 verenigd als de Republiek Jemen.

Na de eenwording brak een zuidelijke afscheidingsbeweging uit, maar die werd uiteindelijk onderdrukt. De spanningen tussen het noorden en het zuiden blijven bestaan; sommige zuiderlingen verklaren dat het noordelijke deel van de staat economisch geprivilegieerd is.

De investeringswet in Jemen is in 2002 geactualiseerd. De nieuwe wet zegt dat buitenlanders land en onroerend goed mogen bezitten. Aan de andere kant heeft de nieuwe wet inconsistenties. Volgens de wet van 2002 kunnen buitenlanders 100% van het land bezitten en projecten uitvoeren zonder een Jemenitische agent en zonder import- of exportvergunningen te verkrijgen van het ministerie van Industrie en Handel. Maar dit wordt tegengesproken door de handelswet, die buitenlands eigendom beperkt tot 49%. Dus voordat u een onroerend goed te koop in Jemen koopt, is het belangrijk om met experts te praten en op te letten.

Sana'a, de hoofdstad, heeft de afgelopen jaren een enorm programma van modernisering van de infrastructuur meegemaakt, waarbij wegen zijn uitgebreid en openbare servicenetwerken zijn gemoderniseerd. De huidige stedelijke structuur van Sana'a en het gebrek aan transparantie blijven de snelle groei van de stad echter uitdagen en resulteren in een inefficiënte wildgroei met lage dichtheid en de verspreiding van informele nederzettingen. Dit feit heeft Golfontwikkelaars er niet van weerhouden te investeren en onroerend goed te koop te kopen in Jemen, dat wordt gezien als een maagdelijk land vol onontdekte investeringsmogelijkheden.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 36531

Verkoop Andere (Residentieel), Jemen, Sana'a, Sana'a, center

Reserved negotiation
Verkoop
Andere (Residentieel)

158 m²
Huis in Sana'a centrum verkoop, uitstekende constructie en centrale woonwijk
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB